nap
  óra
  perc
  másodperc
  A gondolat ereje

  Egyedülálló programunk vendégei hiteles és mértékadó, szakértők, tudósok, kutatók, közéleti szereplők. Előadásaikon új nézőpontokat ismerhetünk meg az előttünk álló kihívások leküzdéséhez, személyes jövőnk tervezéséhez. Kérdéseinkre adott válaszaikkal segítenek újraértelmezni döntéseinket, megoldani problémáinkat.

  A természet- és a társadalomtudományok legfrissebb eredményei elevenednek meg. Inspirálódj izgalmas és érdekes előadásainkon.

  Csatlakozz hozzánk, hogy részese lehess a tudás és innováció új hullámainak. Fedezd fel, hogyan formálja át a gondolat ereje a jövőnket, és milyen hatással van az életünkre. Kíváncsiak vagyunk a te kérdéseidre is. Tapasztald meg az interaktív beszélgetések élményét.

  Előadások
  Esettanulmányok
  Történetek
  Harmadik előadás

  június 5. 18:00

  Dr. Bali Tamás ezredes

  Megküzdési stratégiák egy katona szemével

  Hogyan kamatoztathatjuk életünk kihívásai, embert próbáló feladatai során azokat a tapasztalatokat és megoldásokat, amelyeket évszázadokon át formált a világ katonai gondolkodásmódja? A szolnokiak körében ismert Dr. Bali Tamás ezredes, a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka osztja meg gondolatait sorozatunk harmadik estéjén.

  Az előadóról

  Dr. Bali Tamás ezredes

  Helikoptervezetőként végzett 1996-ban a Szolnoki Repülőtiszti Főiskolán (BsC), Egyetemi tanulmányait a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, Kossuth Lajos Hadtudományi Kar, Katonai vezetői kar, Légierő szakirányon végezte 2007-ben (MsC). Hadtudományi doktori címét 2017-ben szerezte a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, Kossuth Lajos Hadtudományi Doktori Karán (PhD).  Jelenleg a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka.

   

   

  Regisztrálj most!

  A minőségi élethez minőségi gondolatokra van szükség.

  A rendezvénysorozat későbbi előadásain neves orvosokat, professzorokat, tudósokat, a közélet legelismertebb szakembereit látjuk vendégül.

  Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél egy olyan közösségnek, ahol a szellem összefonódik az érzelmekkel és a műveltség utat mutat.

  június 5. 18:00
  Dr. Bali Tamás ezredes

  Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


   Fedezzük fel együtt a gondolat erejének végtelen lehetőségeit és a gondolkodók által kínált új horizontokat. Légy részese a változásnak!

   Közösséget alkotunk.

   Média Galéria
   Megszakítás