SÉF RANDEVÚ

  SZABADTÉRI
  INFO

  ÚJRA SÉF RANDEVÚ SZOLNOKON!
  Ízek, tájak, emberek

  Sztárséfünk: Mautner Zsófi gasztroblogger

  Éhezel a jó programokra?
  Kóstold meg a kiváló séfek különleges étkeit, tölts egy remek estét a Séf Randevún!
  Itt megízlelheted az újragondolt fogásokat, kézműves söröket és borokat kortyolhatsz, részt vehetsz az esti főzőshow-n, andalító muzsika mellett beszélgethetsz régen látott barátaiddal.

  Hosszú kihagyás után újra találkozhatunk a Séf Randevún, Szolnokon, az Agóra előtt. Még élénken él szívünkben és ízlelő bimbóinkban a nyáresti izzósorok fényénél lágyan táncoló illatokkal csalogató, különleges, talán addig sohasem kóstolt ízkombinációk, a baráti beszélgetéseket, vidám estéket kellemes zenével átszövő gasztrokulturális csemegék emléke.

  Nos, alig vártuk, hogy újra kiváló séfek erre az alkalomra komponált étkeit kínálhassuk a megszokott, igényes tálalással és környezetben. A mára országos ismertséget kiérdemlő Séf Randevú idén is lelkes közösségébe hívja a kulináris élvezetek szerelmeseit.

  Ki mást invitálhattunk volna házigazdának, mint Mautner Zsófi gasztrobloggert, aki maga is sokat tesz azért, hogy az Alföld vendéglátásban tevékenykedő vállalkozásait egy egymást segítő, összefogó közösséggé formálja és egy átfogó turisztikai attrakcióvá kovácsolja. Ennek egyik méltó projektje az Alföldi desszert-túra, melynek kiemelt értéke a Ferdinánd tekercs. Zsófi ezt a hagyományos alföldi édességet készíti el szombaton este 8-tól a főzőshow-n.

  A két napos Séf Randevún résztvevő séfek között üdvözölhetjük a Konyhafőnök Junior egykori felfedezettjét, a szolnoki Molnár Bence junior séfet, aki szintén egy desszertet prezentál majd péntek este. Fantasztikus menüsort álmodtak meg a Hercegasszony Birtok Wellness & Garden (Mezőtúr), a Spárga Bisztró (Martfű), Liliomfi Étterem (Szolnok), Szabó Nándor és Szabó Róbert – A Séf és a Marketinges (Szolnok), a Karcagi Birkafőzők Egyesülete (Karcag) séfjei.

  A fogásokhoz remekül passzoló nedűket szervíroz a Kecze-Hady Kézműves Pince (Balatonfüred-Csopaki borvidék), a Guri Sörbisztró – kézműves sörök és a Sunrise Koktélbár.
  A Séf Randevún a már hagyományos Séf tallérokkal fizethetsz, ezeket a helyszínen lehet majd megváltani.

  A kellemes nyáresti hangulatról a Smart zenekar, az Oti Voice Band, Krajczár Zsolt gitárművész és Farkas Róbert trombitaművész gondoskodik. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos működésre lebomló étkészletekkel és víztakarékos higiéniai megoldásokkal.

  További információk az Aba-Novák Agóra web-, Facebook és Instagram oldalán.

  Ilyen egyszerűen működik a Séf tallér!

  A belépő 1000 forint, azaz 2 tallért kapsz, melyet levásárolhatsz!

  Mindkét bejáratnál láthatod a teljes menüsort tallér árakkal, de belépés után szabadon is böngészhetsz a faházak ajánlatai között.

  Belépés után a talléros pultnál tetszés szerinti tallért vásárolhatsz, akár többször is. 1 Séf tallér = 500 Ft. A tallérok nem visszaválthatók! Ha pénteken nem tudtad felhasználni minden tallérodat, szombaton is megteheted.

  A séfek, italárusok faházainál a Séf tallérokkal vásárolhatsz. Minden faháznál kínálnak levest, főételt és desszertet. Nem fontos egyetlen helyen az egész menüsort megvásárolni, szabadon variálhatod, hol és miből szeretnél fogyasztani.

  Kérdés esetén szívesen segítenek Agóra pólós kollégáink, bátran fordulj hozzájuk.

  Minden fontos információt megtalálsz a bejáratoknál, illetve az rendezvény területén is (nyitva tartás, menüsorok, árak, fellépők, stb.)

  A SÉF Randevú házirendje

  Köszönjük, hogy meglátogatod rendezvényünket most pénteken, szombaton, amelyhez ez úton is jó szórakozást kívánunk! Az esetleges félreértések elkerülése érdekében kérünk, olvasd el a rendezvény látogatóira vonatkozó szabályzatot! A rendezvény szabályzatának nem ismerete nem ment fel a betartása alól.

  🎫 Belépés személyenként 1.000 forint értékű Séf tallér utalvánnyal, amely a rendezvény napján vásárolható le. A Séf tallér vissza nem váltható, további Séf tallérok a kijelölt ponton vásárolhatók. A karszalag használata kötelező!

  3 éven aluli gyermekek számára a belépés ingyenes.

  🚭 A rendezvény egész területén TILOS a dohányzás!

  🐕 A Rendezvény területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyákon, vakvezető kutyákon és rendőrségi kutyákon túlmenően kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, a Látogatók és mások életére, egészségére, testi épségére veszélyt nem jelentő, pórázon vezethető háziállatok (házi kedvencek, tipikusan: kutya, vadászgörény, egyes rágcsálófajták, stb.) léptethetőek be, díjmentesen, és csak gazdájuk által. A házi kedvenceket a Rendezvény területére behozni nem ajánlott, javasoljuk azok otthon hagyását, vagy panzióban történő elhelyezését. Házi kedvenceket a Rendezvény területére a következő feltételek együttes megléte esetén lehet beléptetni: 1. érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettség oltással, 2. egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip), 3. póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda (a Rendezvény ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

  📸 A rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek. Az ebből fakadó problémák miatt kártérítési igény nem nyújtható be!

  🔞 18 éven aluli személyeket alkoholtartalmú itallal nem szolgálunk ki!

  Ha bármiben is bizonytalan vagy, akkor kérjük, érdeklődj információs munkatársainknál a pénztáraknál! Köszönjük közreműködésedet! 🧡

  Jó szórakozást és fantasztikus kulináris élményeket kíván az Aba-Novák Agóra csapata

  Küldd tovább barátaidnak!
  További információ