Hordozós Kangatraining és KangaMom Training

  A Hordozós Kangatraining egy nagyszerű formája a szülés utáni regenerációnak, ahol a babáddal együtt vidám zenére mozoghatsz. Szerepet kap a has- és gátizmok megerősítése, az alapállóképesség felépítése. További előnyei közé tartozik, hogy a legjobb edzőtárssal mozoghatsz együtt: saját babáddal!

  Mire számíthatsz?
  Kb. egy és negyed órás elfoglaltságra, ebben 50-55 perces testmozgásra. Az edzéseken lehetőséged van hordozással és edzéssel kapcsolatos kérdéseket feltenni. Megbeszéljük az esetleges komplikációk esetén mire kell vigyáznod, megtanuljuk a hasizmok regenerálásának és megerősítésének alapjait. Egy kellemes hangulatú torna során megtanulod, hogyan mozogj a babával, hogyan tornázz úgy, hogy közben védd a gátizmaidat, milyen gyakorlatok javasoltak, és melyek nem a szülés utáni pár hónapban. Formáljuk a testet, pörgetjük a pulzust és feldobjuk a hangulatot! Óráinkon igazi barátságok, kis baba-mama társaságok alakulnak ki! 
   
  Mit hozz magaddal?
  Kérlek, hozz magaddal kényelmes edzőruhát, saját törölközőt, ivóvizet és egy váltás ruhát a babának.

  A KANGATRAINING helyszínén díjmentesen kölcsönözhető igény szerint megfelelő babahordozó is!

  KangaMom Training/Anyatorna– a bababarát alakformáló

  Ha kisbabáddal nehéz már a hordozós torna, mert inkább felfedezi a nagy világot minthogy a hordozóban pihenjen, vagy netán már a délelőtti alvás helyett keresel más programot, úgy hogy közben a Te mozgásod se maradjon el, gyertek és próbáljátok ki a KangaMom Training-et!

  Közösségben lehet a tipegőd, találkozhat más babákkal, ismereteket szerezhet, játszva élheti át a mozgás örömét. A te példamutatásod lesz az első!

  A szülés után legkorábban 7-8 hónappal már elkezdhető. Ha a Kangatraining-en megszerzett alap állóképességet szeretnéd tovább fejleszteni, de még nem jött el az ideje a nagyobb intenzitású óratípusoknak, együtt a babával tökéletes választás a KangaMom Training!

  Az óra elengedhetetlen része a bemelegítés, az óra végi levezetés és nyújtás, valamint különös figyelmet fordítunk a gátizomtornára is, ami minden női mozgás része kell, hogy legyen.

  Amire számíthatsz:
  -45-50 perces intenzív mozgás (pulzuspörgetés)
  -a kritikus területeket megcélozva, mint a comb, popsi és a has

  -gátizom erősítés
  -szuper zenék és jó hangulat

  A részvétel létszám korlátosak, előzetes regisztráció szükséges!

  Helyszín : Aba-Novák-Agóra

  Időpont : Hétfőnként – Anyatorna 9.00-10.00, Hordozós Kanga 10.00-11:30

  Kangatrainer: Verebélyiné Szabó Alexandra

  Elérhetőség/bejelentkezés az órákra:
  szandi@kangatraining.hu,
  0620/377-67-23,
  fb.com/KangaSzandival

  Mutasd meg barátaidnak is:
  Megszakítás