Ablakkiállítás a bábszínházi világnap alkalmából

  Ma van a bábszínházi világnap, melyet a nemzetközi bábművész-szövetség kezdeményezésére 2003 óta ünneplünk e napon. Ennek jegyében szerveztük meg legújabb, március végéig látható ablakkiállításunkat.

  Az Agóra Játszóház kirakatában Horváthné Papp Andrea kedves bábos meséi, az Andi néni mesekertje sorozat filmjeit vetítjük és Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot című meséjének szereplőivel is találkozhatsz:
  – Vajon összeillik-e fehér és szürke egér? Mi köze lehet a varázsegérnek a Nagy Macska Mágushoz? Léteznek pepita egerek? A mulatságos fordulatokban bővelkedő, kedves humorú mese végén mindenre fény derül.

  A Tourinform Szolnok Iroda kirakatában Danyi Zsuzsa: Tiszai Mesevirágok könyvéből a Találékony Laci cukrász mese egyik jelenetét fedezheted fel bőrönd bábszínház és árnyjáték formájában. A meséből megtudhatod, hogyan született meg a szolnoki habos isler.

  Az Agóra épület főbejáratához Bábtáncoltató kiállításunkból az Osztozik a róka című mese bábjai csalogatnak.

  Szeretettel várunk és kíváncsian figyeljük, milyen képeket osztasz meg #agoraszolnok hashtaggel! Kövesd báb és mese videóinkat Youtube csatornánkon és blogunkon: Andi néni mesekertje

  Mutasd meg barátaidnak is:
  Megszakítás