Híreink

  Járnak köztünk olyan emberek, akikről elképzelhetetlennek tartjuk, hogy bármi rossz történjen velük, hogy egyszer már nem lesznek velünk.
  A díjat Szebeni Dávidtól, a Településfejlesztési Szövetség elnökétől Szöllősi Judit, Az Aba-Novák Agóra marketing csoportvezetője vehette át.
  A Nemzeti Művelődési Intézet Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Igazgatósága szakmai napot szervezett Mezőtúron, melyen Szőllősi Judit marketing csoportvezetőnk tartott előadást a kulturális szponzorációról.
  A modern magyar festészet egyik legeredetibb és legvitatottabb tehetsége, a Szolnokhoz erősen kötődő festőművész, grafikus Aba-Novák Vilmos, intézményünk névadója 130 éve született.
  Hol vagyunk otthon a világban? Mit jelent, hogy itthon? Kiket tisztelünk és miért?  Tudjuk-e, hogy egy-egy helyszín miért éppen egy adott személy nevét viseli?
  Az Aba-Novák Agóra által létrehozott és szervezett Helyi Termék Vására a „Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért” (KDHT) miniszteri díjpályázat első helyezettje lett!
  A hagyományos őszi konferencián neves előadók szakmai előadásai után minden évben köszöntik a jubiláló kollégákat. A Tourinform rendszer 37 éves Magyarországon, munkatársunk, Bárándiné Nikolényi Edit pedig 30 éve dolgozik itt.
  A Kulturális és Innovációs Minisztérium intézményünk munkáját Családbarát Munkahely Díjjal ismerte el.
  Bölcsessége, gondolatai, emberi nagysága mindig iránymutató volt számunkra, hiánya pótolhatatlan veszteség intézményünknek, városunknak és az országos néptáncos közösségnek.
  Az elmúlt időszak megfeszített munkájának eredményeként felépült egy ma már kiválóan működő hálózat, amelyben a városi művelődési házak összekapcsolódtak a kisebb településeken működő intézményekkel. 
  Megszakítás