Bőrműves tanoda

  Éld át az alkotás örömét!

  Óriási divat a DIY, azaz a Csináld magad stílus. Bizonyára Te is láttál már olyan ruhát, kiegészítőt, hasznos és szép tárgyat, amit szívesen elkészítettél volna magad is. Most 6 hét alatt több népi bőrműves technikát sajátíthatsz el és hazaviheted a saját készítésű nappa bőr válltáskát is!

  Miért lesz hasznos számodra ez a képzés?

  Ezzel a tudással képes leszel nem csak egy szép és praktikus bőrtáska elkészítésére, hanem alkalmazva a fogásokat további ajándéktárgyak létrehozására is. Bővítheted saját gardróbodat, vagy ajándékkal lepheted meg családtagjaidat, barátaidat. Mindent megmutatunk, biztosítjuk az alapanyagokat és eszközöket. Mi, a Napsugár Gyermekház munkatársai évtizedek óta használjuk, tanítjuk azokat a mesterségbeli praktikákat, amiket most szeretnénk átadni Neked.

  Mivel több a Bőrműves tanfolyam, mint egy DIY video?

  Segítségünkkel átfogó ismereteket nyersz a népi bőrműves technikákról, elsajátíthatod lépésről-lépésre a bonyolultabb folyamatokat is. Felkészült szakmai irányítás mellett gyakorolhatsz és bátran kérdezhetsz! Olyan elemeket is megtanítunk Neked, amikkel más, egyedi tárgyat is képes leszel elkészíteni, díszíteni. 24 órában, hat héten át vezetünk végig a folyamatokon, segítő kezet nyújtunk, ha elakadnál. Nem utolsó sorban egy értékes közösség tagja lehetsz.

  Miből áll a Bőrműves tanfolyam?

  Egy nappa bőr válltáska elkészítése közben tanulhatsz meg több népi bőrműves technikát.

  Gyakorolhatod a szabás, varrás, fonás, lyukasztás, csipkézés, ragasztás fortélyait. A tanfolyam során az alapanyagot és az eszközöket mi biztosítjuk.

  Mikor kezdődik és meddig tart a bőrműves tanfolyam?

  A képzés óraszáma: 24 óra

  A tanfolyam kezdési időpontja a jelentkezések függvényében változhat.
  A képzés ütemezése: keddenként 16.00-tól 19.00-ig (6 alkalom)

  A képzés helyszíne: Napsugár Gyermekház (5000, Szolnok Baross u.56.)


  Mennyibe kerül a Bőrműves tanfolyam?

  Kiváló szakembereink 24 órás képzés keretein belül segítenek elsajátítani több, népi bőrműves technikát.A tanfolyam során az alapanyagot és az eszközöket biztosítjuk, ezt is tartalmazza a képzés díja. Tanfolyamunk végén hazaviheted a saját készítésű nappa bőr válltáskádat!

  A képzés díja: 30.000,- Ft.

  Hol lehet jelentkezni a Bőrműves tanfolyamra?

  Keresd Kiss Melinda kolléganőnket:
  e-mail: kiss.melinda@ankk.hu
  mobil: 0620-267-8284

  Barátsággal várunk képzésünkön! Sikeres tanulást kívánunk!
  A Napsugár Gyermekház csapata

  Mutasd meg barátaidnak is:
  Megszakítás