Anyám az őrületbe kerget – Stand up

  INFO

  ÚJ IDŐPONT!
  Június 17. 18.00
  A korábbi időpontra megváltott jegyek az új időpontra érvényesek!


  Kedves Nézőink!
  Előre nem látható családi ok miatt a május 21-re tervezett ANYÁM AZ ŐRÜLETBE KERGET stand-up előadást sajnos nem tudjuk megtartani.
  Az előadás pótlása június 17-én 19 órakor lesz, melyre az eddig megváltott jegyek ugyanúgy érvényesek. Köszönjük a megértésüket!
  Liliom Produkció  JEGYEK:
  https://liliomprodukcio.jegy.hu/program/anyam-az-oruletbe-kerget-161292

  Kihalnak-e a pingvinek a vakutól? Stílusos-e műanyag evőeszközt lopni a Csendes-óceán felett? De legfőképp: milyen lehet egy legkevésbé sem hétköznapi anya lányaként felnőni? Az Anyám az őrületbe kerget, Tallós Rita és Barbinek Paula kétszemélyes előadói estje igazi bátor kísérlet, mely megteremti saját színpadi műfaját. A stand up comedy vagány humora keveredik a társalgási színdarabok frappáns replikáival és a családi drámák szívszorító személyességével

  “Ez a darab az anya-lánya kapcsolatról szól. Arról a harcról, ahogy egy lány meg akar felelni, vagy nem akar megfelelni, ahogy szeretne, és mégsem szeretne hasonlítani az anyjára.” A Liliom Produkció legújabb darabjában a színészek saját élettörténetüket fűzik össze az amerikai Sue Fabisch által írt szórakoztató, önéletrajzi ihletésű szöveggel, mindezt sok-sok humorral és kedvességgel fűszerezve. Ahogy Tallós Rita fogalmaz: “Úgy gondolom, ezt a vígjátékot szeretni fogja a közönség, hiszen megint egy olyan tabutémához nyúltunk, ami hiányzik a színházak palettájáról, és mindenkit megérint.”

  Szereplők:
  Pamela: Barbinek Paula
  Rose: Tallós Rita

  Küldd tovább barátaidnak!
  További információ
   Megszakítás