Kockanapok – LEGO építmények kiállítása

  INFO

  2024. február 03-04-én újra megérkezik Szolnokra a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház. A legnagyobb magyarországi kiállított gyűjtemény!

  A legutóbbi látogatás óta eltelt időben rengeteg új építménnyel bővülve ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása! Birtokba vesszük a régi épületet, így jelentősen megnövekedett hellyel, nagyobb kiállítási anyaggal és kibővült játéklehetőségekkel várjuk látogatóinkat! Közel 2.000.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi alkotást és különleges gyári készletet.

  Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok egyaránt találhatnak kedvencet a változatos témáknak köszönhetően. Egyedi formában mutatunk be filmjeleneteket, videojáték-jeleneteket. Látogatóink találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei mellett filmklasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből.

  Gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül. Továbbá a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban. Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát.

  Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kíván építeni, a hegynyi ömlesztett kocka segítségével semmi sem szabhat határt képzeletének. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

  Nyitva tartás: szombat, vasárnap 9.00-18.00-ig

  A rendezvény 2 éves kor alatt ingyenesen látogatható, 2 éves kor felett a jegyár egységesen 2000,- Ft /fő.

  Jegyek a kiállítás ideje alatt, a helyszínen készpénzért válthatóak. Sajnos bankkártyát, utalványt nem tudunk elfogadni.

  Küldd tovább barátaidnak!
  További információ
   Megszakítás