Leander Szimfonik

  INFO

  Leander Szimfonik koncert Szolnokon, az Aba-Novák Agórában, 2024. szeptember 27-én pénteken.

  Köteles Leander legismertebb szerzeményeinek Pejtsik Péter által készített nagyzenekari átiratait a Szolnoki Szimfonikus Zenekar előadásában hallhatjuk majd. Vezényel: Pejtsik Péter.

  Helyszín: Aba-Novák Agóra – Szolnok, Hild János tér 1, 5000

  Jegyek: https://tixa.hu/leander-szimfonik-szolnok2024

  Menetrend:

  19.00 kapunyitás

  19:30 teremnyitás

  20:00 Leander Szimfonik koncert

  Leander Szimfonik:

  A Leander Kills és az Amigod zenekarokból is ismert, Fonogram-díjas Köteles Leander harmincharmadik születésnapján – 2018. március 15-én – különleges ünnepi koncertet adott, ahol legjobb dalainak Pejtsik Péter által készített klasszikus zenei átiratait adta elő nagyzenekari kísérettel, valamint a nemzeti ünnep tiszteletére elénekelte a Hazám, hazám című áriát, és a koncert végén a Himnuszt.

  A nagy sikerre való tekintettel 2019. március 14-én a RaM Colosseum csodálatos termében új programmal állt ismét színpadra a Leander Szimfonik produkció, ismét teltház előtt. 2020-ban, a harmadik évad előadására 3 nap alatt fogyott el az összes jegy. 2021-ben a Leander Szimfonik produkció Siófokra is eljutott. A 2022. március 15-i, MOMKultban adott előadásra 72 óra alatt fogytak el, és abban az évben Debrecenben és Szilvásszentmártonban is színpadra állt a különleges produkció, majd a budapesti BOK Csarnokban egy minden korábbinál nagyobb, látványosabb, új tételekkel kibővített előadással zárta az évadot.

  A 2023-as Erkel Színházas koncerten tovább bővült a Leander Szimfonik repertoárja az Örökzöld című művel. A 2024. március 15-re, a MOMKultba meghirdetett első idei koncertre 48 óra alatt elfogyott az összes jegy, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel meghirdetett március 16-i újabb budapesti (RaM-ArT Színház) és március 27-i győri (Richter terem) koncertre is minden jegy elkelt.

  Küldd tovább barátaidnak!
  További információ
   Megszakítás