Mesék Szárnyán bérletes mesesorozat

  INFO

  Az előadások az adott napon 10 és 14 órakor kezdődnek. Bérletek 3.300, szóló jegyek pedig 1.200 forintért válthatók az Agóra jegypénztárában.
  Bérletek előjegyzése, további információ:
  Tóthné Földi Katalin, 30/148-8958, foldi.katalin@ankk.hu

  A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

  2024. április 22. hétfő

  New Step Fitness StúdióPán Péter

  A történet ott kezdődik, hogy Pán Péter Csingilingel Londonba repül, hogy aznap este is meghallgassa Wendy meséjét. Azonban ez az este kissé máshogy alakul, mivel Péter elveszíti az árnyékát. Ezzel elkezdődik Wendy és a testvérei kalandja Sohaországban. Megismerkednek a Sellőkkel és Tündérekkel, barátságot kötnek az Indiánokkal és az Eltűnt Fiúkkal és megküzdenek a Gonosz Kalózokkal. A színpadon, a földön és a levegőben is látványos produkciókkal mesélik el a történetet. Több táncstílusból tevődnek össze a koreográfiák, melyeket akrobatika és légtánc elemek is színesítenek. Silken, hammockon, karikán, loopson és más egyedi eszközökön is megjelennek a szereplők.

  2024. május 6. hétfő

  Apolló SzínházCini-cini Muzsika

  Az előadásban a Cini-cini muzsika című könyvből hallhatunk verseket, dalokat, egy történetben elmesélve. Tengericki Pál hosszú utazása során, felkutatta a meseszereplőket. Mindenkivel találkozott már, kivéve Balzsam Tündérrel. Visszatér hát otthonához és a régi ismerőseihez, Haragosihoz, Csepükóc Tiririhez és a jó baráthoz Sehall Selát Dömötörhöz. Együtt útnak indulnak, hogy ráleljenek a Tündérre.

  Küldd tovább barátaidnak!
  További információ
   Megszakítás