SZTE kihelyezett nyílt nap

  INFO

  A Szegedi Tudományegyetem kihelyezett nyílt napot tart a szolnoki Aba-Novák Agórában. A nyílt nap képzési kiállításán a leendő hallgatók a karok képviselőinek tehetik fel kérdéseiket.

  https://u-szeged.hu/kihelyezett-nyilt-nap-szolnok

  ➡️ Az egyetem 12 kara több mint 550 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton.

  ℹ️ Szeretnénk egyúttal a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is lehetővé tenni az egyetemi képzésekre vonatkozó részletes információk beszerzését a nyílt napon.

  🌟 Kihelyezett nyílt napunk a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ lesz, ahol 2023. november 11-én 10:00 és 14:00 óra között a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóságának, valamint karainak munkatársai ismertetik a legfontosabb részleteket az érdeklődőknek a felvételi eljárással kapcsolatban. 🎓 A látogatók tájékozódhatnak az egyetem képzési kínálatáról, oktatási tevékenységről, a lakhatási lehetőségekről, a hazai és nemzetközi ösztöndíjakról és természetesen a hallgatói életről is. A kihelyezett nyílt napon természetesen arról is tájékoztatást nyújtunk, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők milyen tevékenységekért, vagy eseményeken való részvéltelért kaphatnak plusz pontot a felvételi eljárás során.

  Küldd tovább barátaidnak!
  További információ
   Megszakítás