Workshop CSAK NŐKNEK

  INFO

  Teljes körű életmód javító módszerek, tippek, tanácsok a harmonikus női testért és lélekért. A négy órás workshopon fizikálisan és mentálisan is a harmóniára törekszünk. Minden nő rohan, dolgozik, gyereket nevel, háztartást vezet és még este legyen vadmacska az ágyban.

  ÉS MIKOR AKARSZ MAGADDAL FOGLALKOZNI????

  Amikor már érzed, hogy már nem jó, mert nyom, fáj, bánt, blokkol és nem tudod ÖNMAGAD ADNI, de nem tudod mi a megoldás…. Na akkor mindenképp ott a helyed.

  Február 24. szombat 14:00-18:00 (4 órás)
  Cím: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (Rekreációs terem) – Szolnok, Hild tér 1.

  A nap tematikája:
  90 perc Intim Pilátesz:
  PCOS, menopauza, inkontinencia, termékenység növelése, szülés utáni regeneráció, menstruációs panaszok, hormonzavarok kezelése, prevenció. Emellett természetesen alakformálásra, tartásjavításra, nyújtásra, közérzetjavításra, relaxálásra is tökéletes.
  Az egy órás torna után 30 percben a gyakorlatokat elsajátítjuk, gyakoroljuk együtt, amit otthon vagy bárhol 10-20 percben megtudsz akár minden nap is csinálni, hogy megelőzz betegségeket vagy épp javíts az állapotodon.

  30 perc életmód tanácsadás:
  MIT, HOGYAN, MIVEL, MIKOR??? Ezek a legfontosabb kérdések, amikor táplálkozásról van szó. Természetesen a legtöbb nő számára a fogyás a legfontosabb, vagy hogy szinten tudja tartani magát, mert sajnos tényleg igaz, hogy 60-70%-ban az vagy, amit megeszel. De mit egyél? Mi van ha már fáj a hasad a rengeteg diétától? Lehet nem bírja már megemészteni a sok fehérjét vagy túl sok a rost esetleg nincs elég zsír? Puffadsz, teltségérzeted van, akár megy a hasad is? Vagy vegán életmódot folytatsz és nincs vasad, esetleg már vérszegény vagy? Vagy nincs menstruációd se? Egy csomó ételtől már panaszod van, esetleg már allergia alakult ki? Az mitől van? Ezekről beszélgetünk, különböző diétákat beszélünk át, mindenféle érzékenységre figyelve, hogy hatásos legyen a fogyás, egyensúlyba kerüljön a hormonrendszer, elmúljanak a kínzó hasi panaszok (puffadás,székrekedés, hasmenés, teltségérzet stb)., javuljon a közérzetünk.

  60 perc tibeti hangtál terápia:
  Segít ellazulni mentálisan és fizikálisan is, oldja az energia blokkokat és a stresszt, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, kezeli az alvászavarokat és még sorolhatnám a jótékony tulajdonságait. Ezt érezni kell.

  A szünetekben általam készített egészséges, mindenmentes finomságokkal készülök: sütik, nasik, kencék, smoothiek….

  A 4 órás workshop ára: 15.000Ft. Maximum létszám: 16 fő.

  Jelentkezni és bővebb info:
  Szabó Nikoletta
  06301600561
  nikoletta.szabo84@gmail.com

  Küldd tovább barátaidnak!
  További információ
   Megszakítás