Megavers online jelentkezés

  Készülj, nevezz és mutasd meg magad!

  Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben a költészet napja alkalmából indított tehetségkutató versenyt, melynek célja a kezdetektől az volt, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit.

  A rendezvény már tizenkét alkalommal aratott sikert. Akik figyelemmel kísérték a Megavers rendezvényeit, a Szolnok TV műsoraiból ismerhették meg azokat a fiatalokat, akik vállalták a megmérettetést úgy, hogy a versmondás intimitása keveredett a show-műsor elemeivel.

  A sikerre való tekintettel folytatni kívánjuk a programot, ezért újra meghirdetjük a versenyt Megavers 13 címmel, melynek formája, menete némiképp megújul, megváltozik a jövő évtől, bizonyos elemeiben közelebb kerül a fiatalok igényeihez, teret enged a digitális lehetőségeknek.

   A 2024-es vetélkedőt – a szolnoki csata emlékévhez kapcsolódóan – az 1848-49-es események és a 175 éves szolnoki csata tiszteletére rendezzük.

  Mivel ez a rendezvény már hagyományt teremtett, szeretnénk, ha ez alkalommal is minél több, a költészetet szerető fiatal mérettetné meg magát, mutatkozna meg a közönség előtt, illetve a televízió képernyőjén. A Megaversre azok is jelentkezhetnek, akik már szerepeltek, de nem értek el első helyezést a korábbi versenyek döntőin.

   

  Szakmai zsűri választja ki a legtehetségesebb fiatalokat, akik 2024. április 11-én, az MEGAVERS döntőjén mutathatják meg tudásuk legjavát. Az értékes díjak mellett a fődíj: egy 100.000 forint értékű utazási utalvány a TdM Travel Tours Kft. jóvoltából, mely bármely buszos útjukra felhasználható. A szavazók között 1 db tabletet sorsolunk ki.

  A kérdőív kiöltése önkéntes.
  Jelentkezési határidő: 2024. február 26.

  Olvasd el a részletes felhívást itt:
  MEGAVERS 13 Felhívás

  Adatkezelési tájékoztató:
  MEGAVERS13 Adatkezelési tájékoztató

  Letölthető Szülői hozzájárulás:
  Szülői hozzájáruló nyilatkozat

   

   

  Megszakítás