Ötödször is Családbarát munkahely lett az Agóra

    A Családokért Felelős Államtitkárság megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idén is nyílt pályázatot hirdetett családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására. A tizenkét éve alapított kitüntetéssel a kormány azokat a kis-, közép- és nagyvállalatokat, költségvetési szerveket, és egyházi szervezeteket szeretné elismerni, amelyek elősegítik a munka és a családi élet közötti minőségi kapcsolat megteremtését.

    A díjjal egyszerre ismerik el a munkahelyeken már létező és a tervezett intézkedéseket, fejlesztéseket. A beérkezett pályázatok közül idén 54 nyertest választottak ki, városunkban a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, a Szolnoki Tankerületi Központ, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Verseghy Ferenc Könyvtár mellett az Aba-Novák Agóra vehette át a díjat.

    Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ 2018 óta minden évben, így már ötödik alkalommal nyerte el a Családbarát munkahely címet. Fontos számunkra a hosszú távon is teljesíteni képes, kiegyensúlyozott munkavállaló, a hatékonyabb munkakörnyezet, és a lojálisabb, biztonságos és bizalmi légkör kialakítása. Ennek eredményessége a humán erőforrásunk lényegesen jobb kiszámíthatósága, a fluktuáció csökkenése és az elégedett családos látogatóink számának emelkedése.

    Mutasd meg barátaidnak is:
    Megszakítás