Büszkeséggel gratulálunk kollégánknak, Bárándiné Nikolényi Editnek.

  A Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében Országos Tourinform Találkozót tartottak a turizmus szakma képviselői Budapesten, a Danubius Hotel Arénában. A hagyományos őszi konferencián neves előadók szakmai előadásai után minden évben köszöntik a jubiláló kollégákat.
  A Tourinform rendszer 37 éves Magyarországon, munkatársunk, Bárándiné Nikolényi Edit pedig 30 éve dolgozik itt. A Tourinform Szolnok Iroda irodavezetői feladatai mellett Edit szervezi minden tavasszal a hazai vidék egyetlen Utazás Kiállítását, havonta a második vasárnapokon megtartott Helyi Termékek Vásárát, vagy az Agórában hamarosan idén is megrendezendő Adventi Vásárt.

  Editnek oroszlán része volt az Aba-Novák Agóra és a Coop Szolnok közös projektjében, a Helyi Termékek Vására polcok kialakításában a szolnoki Coop üzletekben. Ez az együttműködés a Trade Magazin „Az év innovációja 2021” díját és az Emberi Erőforrások Minisztériuma „2021 Társadalmi Innovációja” szakmai elismerését is kiérdemelte.

  Az Országos Tourinform Találkozón a szakma vezetői mellett a szolnoki irodát üzemeltető Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója, Molnár Lajos Milán is köszöntötte csapatunk meghatározó, kiváló tagját. Munkájához további sikereket kívánva mutatjuk a díjátadó képeit:

  Mutasd meg barátaidnak is:
  Megszakítás