Kriston Intim Torna nőknek

  Kriston Andrea egyedi, több évtizedes módszere egy olyan egészségprogram, amely elsőrendű fókusza a medence egészséges szervi működésének elősegítése illetve az azt alulról ölelő izmok erejének fokozása. Nincs női korosztály vagy életszakasz, ahol hasztalan lenne a tudás és képesség, amit felépítünk. Akár a fiatal test tudatos védelme miatt, akár kismamaságra készülvén, vagy már a szülésre hangolódván a tanfolyam csak hozzátesz a saját utunk tudatosabb és biztonságosabb bejárásához, egészségünk védelméhez és segíthet a szülés csoda szép folyamatában vagy az azt követő regenerációban is. Érettebb korban gyakori jelenség az inkontinencia valamely formája, és sajnos süllyedések is gyakran rontanak a nők életminőségén. A szerveink is megérdemlik a törődést! Mi magunk tehetünk legtöbbet a saját erőnkért, egészségünkért! Sok-sok ezer nőnek bizonyított már a program; sőt, orvosi ajánlás alapján is egyre gyakrabban érkeznek tanítványok.

  A tréning 12 órás, amely során megtanítom a rejtett izmok tudatos irányítását és fejlesztjük az onnan érkező érzékelést is. A tanfolyam maga a tanulás, a fejlődés az egyéni edzésprogram alapján otthoni munka.

  Tanfolyamokat minden tavaszi és őszi félévben 2-2 alkalommal tartok. (12 óra=2X6 óra, 2 szombati nap)

  Jelentkezni a módszer hivatalos honlapján lehet: www.intimtorna.hu

  Csak egy polifoamra, kényelmes puha öltözetre lesz szükség. Valamint szükség lesz még értő, nyitott figyelemre. Semmilyen kellemetlen helyzet nincs, nem kell beszámolni senkinek, miért érkezett a tréningre.

  Helyszín: II. em. tornaszoba

  A tréning díja: 42.000 Ft/12 óra

  Várom szeretettel a jelentkezőket!

  Zsiros Andrea
  Kriston Intim Torna tréner
  70 / 373 4626   
  azsiros77@gmail.com

  Mutasd meg barátaidnak is:
  Megszakítás