Főoldal

    Az újszászi réteskirálynővel, Hajasné Kormos Andreával beszélgettünk
    • 2022.06.09.
    Bővebben
    Nem a töpörtyű az első számú és egyetlen különlegesség a Kiss-standon.
    • 2022.06.09.
    Bővebben
    Ezen a héten pillantsunk be Piri éléskamrájába.
    • 2022.06.08.
    Bővebben
    Tessenek követni a füstölt hús illatát, nagy valószínűséggel Galsi Zoltán standjánál kötnek ki.
    • 2022.06.08.
    Bővebben
    Ha a rákóczifalvai Berta Mihály sajtjaiért kell sorban állni, addig nincs baj, mert nagyon is megéri, itt ugyanis tényleg sajtból van a Hold.
    • 2022.06.08.
    Bővebben
    Ékszerek üvegből, szörp citromfűből. Nem gondolná az ember, hogy a két műfaj zökkenők nélkül rokonítható lenne.
    • 2022.06.07.
    Bővebben
    E heti hősünk Nagy Szabolcs, a gyerekkori disznóvágások ízvilágát, élményét hozza el minden hónap második vasárnapján az Agóra elé
    • 2022.06.07.
    Bővebben
    A sulyom Algériában, Tunéziában is őshonos növénynek számít, de Svédország kivételével minden európai országban megtalálható. Az ázsiai konyha egyik alapanyaga. A sulyom csokoládé készítőjével, Szabó Istvánnal beszélgettünk.
    • 2022.06.07.
    Bővebben
    A természetes alapanyagok mellett egyre nagyobb szeletet vág magának a „szépészeti ipar” tortájából a házi készítésű szappan. Ennek egyik kiválósága Fehér Ferencné, ugyancsak a Helyi Termékek Vására egyik alapító kézművese.
    • 2022.06.07.
    Bővebben
    Varga Csilla Abádszalókról hoz Szolnokra havonta egyszer egy kis Mexikót a Pokoli Konyhával.
    • 2022.06.07.
    Bővebben
    Megszakítás